SLOB

Bouwkundig Tekenburo SLOB ©  |  Website: Vivienne Studio   

Wat u niet mag vergeten

Onze opdrachtgevers zien vaak alleen dat deel van ons waarmee zij daadwerkelijk in aanraking komen. Dat komt door onze beroepshouding.

Het gemiddelde bouwkundig tekenbureau is vooral dienstbaar aan haar opdrachtgever. Wij zetten onszelf daarbij niet snel op de voorgrond.

 

Toch is er veel over Bouwkundig Tekenburo SLOB te vertellen: over de tekenaars, hun werkwijze, hun deskundigheden, hun enthousiasme.

 

Wij hechten aan een betrokken, resultaatgerichte manier van tekenen met Adomi, wij hebben onze eigen visie op de projectgerichte tekenstrategie en ontwikkelen onze eigen tekentechnieken en trucendozen, passend binnen de tekenmethoden van ASD.

 

Onze tekenaars spreken liever over de vragen waarover u op dit moment nadenkt en waarbij u ons eventueel wilt inschakelen. Om bijvoorbeeld u bij te staan in het bepalen van de tekenstrategie met het tijdsschema van uw project.

 

Wij kunnen een deskundige tekenpartner zijn voor u en uw tekenkamer. Wij helpen graag mee bij het oplossen van uw tijdelijk capaciteitstekort en worden hierbij vaak uitgenodigd voor een oriënterend gesprek.