Nieuwbouw - Bouwkundig Tekenburo Slob

SEARCH
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuwbouw

HET IS EEN BELANGRIJKE STAP OM EEN NIEUW HUIS TE LATEN BOUWEN.

Een stap die veel van je vergt.  Hoe moet het er uit gaan zien? Hoe groot moet het worden? Waar komen alle praktische dingen zoals stopcontacten te zitten? Allemaal dingen die je aandacht vragen. Dan is er ook nog die bouwvergunning. Die moet wel aangevraagd worden. Het is een hele klus, zeker als je daar geen ervaring mee hebt.

Richard Slob, de eigenaar van Tekenburo Slob legt uit wat er bij komt kijken. De Omgevingsdienst Rivierenland moet er een oordeel over vellen. Er wordt gekeken naar het bouwbesluit en naar het bestemmingsplan. Het gaat om juridische stukken waar uit blijkt welke dingen er wel en niet mogen. Het juridsche taalgebruik maakt het voor de leek meteen lastig. Bekend zijn met de materie maakt het allemaal veel eenvoudiger. Communiceren over bouwzaken is nu eenmaal gemakkelijker voor een professional.

EEN HANDIGE VOORSTELLING VAN ZAKEN

"Voor de klanten is het ook erg prettig dat een ontwerp getoond kan worden in een dronefoto van het perceel. Je voorstellen hoe die nieuwe woning precies op zijn plek staat, is lastig. Zo'n foto geeft een veel beter beeld dan het kijken naar de lijnen op een plattegrond. Het maakt het praten over het ontwerp ook meteen veel eenvoudiger", stelt Richard Slob.

Denkt u aan het realiseren van een nieuwe woning, aarzel dan niet om contact op te nemen met Bouwkundig Tekenburo Slob.

 
Copyright ┬ęBouwkundig Tekenburo Slob 2019.
Alle Rechten Voorbehouden.

E-mail: info@slobsite.nl
Mobiel: 06-5432 0152
Adres: Bouwkundig Tekenburo Slob, Middelweg 33, 4196JG Tricht

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu