Zakelijk - Overleg mogelijkheden - Bouwkundig Tekenburo Slob

SEARCH
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zakelijk - Overleg mogelijkheden

Bij het uitbesteden van tekenwerk zijn er de volgende mogelijkheden om het tekenwerk en de voortgang te controleren.

Het tekenwerk op papier
Bouwkundig Tekenburo SLOB heeft zelf de mogelijkheid om de tekeningen te plotten, te snijden en te vouwen. Daarna kunnen de tekeningen, per post, worden verzonden en door u worden gecontroleerd. Ook is het mogelijk om Adobe Reader-bestand (*.pdf) naar uw lichtdrukker te e-mailen. Deze brengt de tekeningen, zoals u gewend bent, bij u op kantoor. Daarna kunt u het tekenwerk controleren, zo nodig verzenden naar gemeente of opdrachtgever.

Het tekenwerk digitaal

Adomi bestanden
Het project wordt in één map getekend, zoals u gewend bent. De bestanden in deze map worden dan opgeschoond en naar u verzonden per e-mail. Waarna u het tekenwerk kunt inzien of printen/plotten.

Pdf-bestanden van de tekeningen
Deze bestanden worden door Bouwkundig Tekenburo SLOB aangemaakt en daarna per e-mail naar u verzonden. De pdf-bestanden krijgen dezelfde naam als de naam op de tekening. De bestanden kunt u op de computer nakijken of printen.

Dropbox
De Adomi  bestanden worden in een gezamenlijke dropbox map gezet waardoor u de bestanden kan beoordelen
Ook is het mogelijk dat wij in de Dropbox map tekenen waardoor u op elk moment de bestanden daaruit kun pakken en kunt nakijken.

Het doornemen van uw opmerkingen
Wij kunnen uw opmerkingen bij u op kantoor of bij ons op kantoor doornemen. Ook is het mogelijk dat de opmerkingen telefonisch worden doorgenomen. U kunt zowel de opmerkingen als de aanpassingen, eventueel in een pdf-bestand, naar ons e-mailen.

 
Copyright ©Bouwkundig Tekenburo Slob 2019.
Alle Rechten Voorbehouden.

E-mail: info@slobsite.nl
Mobiel: 06-5432 0152
Adres: Bouwkundig Tekenburo Slob, Middelweg 33, 4196JG Tricht

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu